MoeMoe, dat zijn wij! Dat ben ik op de foto, samen met mijn gezin. Getrouwd met Gijs (sinds 2011) en gelukkig met twee lieve kindjes: Rosalie (2016) & Boris (2019).

 

Het concept van MoeMoe is simpel: eenvoudige patronen met een fijne pasvorm en heerlijk zachte en hippe stofjes. Alles wordt met de hand (vooruit, ook met de naaimachine en de locker) door mijzelf getekend, geknipt en gemaakt. Uiteraard met heel veel liefde, speciaal voor jouw kindje! Naast de vaste patronen die ik gebruik en de stofjes die ik kies en zelf dus ook ontzettend leuk vind, sta ik ook altijd open voor verzoekjes. 

 

Ook heeft MoeMoe een lijn met gebruikte stofjes, RC van recycleren. Ik verzamel oude kleding en stoffen om er de mooiste exemplaren uit te zoeken, waar ik nog wat leuks van kan maken. Zo heeft Rosalie een speelpakje uit het favoriete oude shirt van Gijs en heb ik voor Boris een broekje genaaid uit mijn oude sweater. Milieubewust en duurzaam!

 

Daarnaast kan ik ook aangeleverde stofjes verwerken tot knuffeldoekjes en knuffelpopjes, bijvoorbeeld uit kleding van een overleden familielid als herinnering. Kijk onder het kopje "Op verzoek." voor meer informatie. Een berichtje sturen mag natuurlijk ook altijd. 

 

 

Liefs,

 

Nienke

 

p.s. Ik zou het leuk vinden om ook jullie oogappeltjes in het zonnetje te zetten op mijn site. Heb jij jouw kindje gekleed in een MoeMoe creatie? Maak een foto en deel deze met MoeMoe. De mooiste foto's komen voorbij op de site en op mijn social media kanalen.